Privacy Policy

Splošni pogoji poslovanja

 

Prosimo, da natančno preberete naslednje splošnepogoje poslovanja pred uporabo naše spletne strani:

Naslednji Splošni pogoji poslovanja določajo pravila uporabe spletne strani evinalepotilnica.si. Spletno stran upravlja podjetje Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p. (v nadaljevanju “mi”). V kolikor nas želite kontaktirati, lahko to storite preko elektronske pošte na naslov info@evinalepotilnica.si.

Upravljalec strani:

Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p.
Agrokombinatska 13c
1000 Ljubljana

Elektronski naslov: info@evinalepotilnica.si

Z uporabo spletne strani soglašate z naslednjimi splošnimi pogoji:

Splošni pogoji poslovanja se nanašajo tudi na dodatne pogoje uporabe naše strani:
našo politiko varovanja osebnih podatkov in našo Politiko piškotkov. Pridržujemo si pravico, da Splošne pogoje poslovanja sproti posodabljamo. Iz tega razloga vam svetujemo, da si te Splošne pogoje poslovanja preberete vsakokrat, ko želite uporabljati našo spletno stran. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb in posodabljanja na spletni strani, ki lahko le na tak način sledi spremembam v našem poslovanju in vašim potrebam.

Naše poslovanje usmerjamo v sodelovanje s potrošniki v Republiki Sloveniji. Skladno s tem, ne zagotavljamo, da so vsebina strani in informacije na spletni strani skladne z nacionalnim pravom drugih držav.

Kljub temu, da se trudimo sproti posodabljati stran, ne zagotavljamo, da je vsebina strani pravilna, popolna oziroma posodobljena.

V spletni trgovini omogočamo naslednje načine plačila:

Plačilo po predračunu
Znesek plačila, ki ste ga kot kupec dolžni poravnati, nakažete na naš transakcijski račun:
IBAN SI56 0201 3026 3016 386 pri Nova Ljubljanska banka d.d.
Plačilo ob povzetju
Plačilo opravite ob dostavi pošiljke, ki pa lahko dodatno vključuje tudi provizijo za plačilo po povzetju v skladu s cenikom Pošte Slovenije.
Plačilo prek Paypal
Plačilo se opravi ob oddaji naročila, tako da se uporabnik prek spletne trgovine s svojim računom odprtim pri storitvi Paypal, prijavi v storitev Paypal in potrdi plačilo.

Ob končanem plačilu se zavezujemo nemudoma izdati račun na trajnem mediju, ki vam ga bomo nemudoma posredovali po elektronskem naslovu, ki nam ga boste v ta namen zaupali. Prodajna pogodba bo po nakupu ostala shranjena v elektronski obliki na našem strežniku. Do nje boste lahko v vsakem trenutku dostopali preko vašega uporabniškega računa (v izbirnem meniju Moj profil).

V kolikor izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. V takem primeru lahko od pogodbe odstopite, se odločite za drug izdelek ali pa pri dobavi izdelka vztrajate. V kolikor se odločite, da boste na izbran izdelek počakali, bo ta dobavljen takoj, ko bo to mogoče. Pri dobavi blaga, ki ga ni na zalogi v našem skladišču, smo namreč izključno vezani na dobavo s strani našega dobavitelja in na čas, v katerem nam lahko le-ti dostavijo blago.

Rok dobave za dostavo artiklov na območju Republike Slovenije za artikle na zalogi je 2-4 dni od naslednjega delovnega dne od dne oddaje spletnega naročila. Za artikle, ki jih ni na zalogi, je dobavni rok 21-30 dni od naslednjega delovnega dne od dne oddaje spletnega naročila. Vsa naročila oddana v petek po 13.00 bodo odposlana pri naslednji delovni dan.

Stroške poštnine nosi kupec. Dostavo opravljajo Pošta Slovenije d.o.o. in GLS General Logistics Systems Slovenia, logistične storitve d.o.o. Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p. si pridržuje pravico izbrati drugega ponudnika poštnih storitev, če bo s tem dostava opravljena bolj učinkovito.

Ob vsakem nakupu imate pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh po prejemu blaga odstopite od pogodbe. Za uveljavitev pravice do odstopa nas morate z nedvoumno izjavo obvestiti po pošti, na naslov Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p., Agrokombinatska 13c, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov info@evinalepotilnica.si. Po odstopu od pogodbe vam bomo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14. dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrnili vsa prejeta plačila in sicer z enakim plačilnim sredstvom, kot je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače. V primeru plačila po povzetju bomo plačilo vrnili na transakcijski račun. Ob odstopu od pogodbe se zavezujete, da nam boste v 14. dneh po pisnem sporočilu o odstopu od nakupa izdelke vrnili. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila. Neposredne stroške vračila blaga krijete sami.

Pritožbe in reklamacije lahko pošljete po elektronski pošti na info@evinalepotilnica.si ali po pošti na naslov Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p., Agrokombinatska 13c, 1000 Ljubljana.

 

Politika varstva osebnih podatkov

 

Ker si prizadevamo za kar največje zavarovanje vaših osebnih podatkov in z namenom, da vas obvestimo o načinu obdelovanja osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, smo poleg Splošnih pogojev poslovanja in Politike piškotkov, sprejeli naslednjo politiko varstva osebnih podatkov:

Upravljalec osebnih podatkov je:

Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p., Agrokombinatska 13c, 1000 Ljubljana.
Elektronski naslov: info@evinalepotilnica.si

Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in pravico do varovanja osebnih podatkov in ravna skladno z predpisi veljavnimi na ozemlju Republike Slovenije. Zlasti vaše osebne podatke obdelujemo na način kot je zahtevan po trenutno veljavnem Zakonu o varstvu osebnih podatkov, Splošni uredbi EU o varstvu podatkov in Zakonu o elektronskih komunikacijah.

Katere osebne podatke zbiramo in kdaj?

Obdelujemo podatke, ki smo jih od vas pridobili v postopku prijave v spletno trgovino, pri oddaji naročila, ob kakršnem koli kontaktu preko socialnih omrežij, po elektronski pošti ali na drugačen način. Za potrebe izvedbe nagradne igre hranimo in obdelujemo tudi podatke sodelujočih na tej nagradni igri. Z registracijo v naši spletni trgovini oziroma z oddajo naročila preko spletne trgovine soglašate s to politiko varstva osebnih podatkov.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo obsegajo:

Ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko, poštni naslov, zgodovino nakupov preko naše spletne trgovine in geslo za dostop do vašega profila v spletni trgovini.

Na kakšen način vaše podatke obdelujemo?

Vse zbrane osebne podatke bomo uporabljali skladno z merodajnim pravom, ki določa obdelavo osebnih podatkov in zgolj v namene določene v te politiki varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali z namenom izpolnitve naših obveznosti iz prodajne pogodbe in s prodajno pogodbo povezanimi poslovnimi aktivnostmi ter z namenom zagotovitve zahtevanih informacij.

Vaše podatke bomo torej hranili in uporabili za namene:
• izdaje računa in dostave blaga skladno s prodajno pogodbo
• obveščanja o stanju naročila
• uporabe v okviru računovodskega servisa
• izterjave dolga•pomoči uporabnikom
• izvedbe nagradnih iger
• Google Analytics software provider

Pri obdelavi vaših osebnih podatkov nam s tehničnimi programskimi rešitvami shranjevanja pomagajo naši pogodbeni obdelovalci. Vaše osebne podatke bomo posredovali le slednjim, ti pa jih ne smejo uporabljati za nobene druge namene, kot za zagotavljanje delovanja spletne strani. Podatkov ne bomo pošiljali ostalim tretjim osebam, jih prodajali ali na kakršenkoli drug način uporabljali v namene, ki niso skladni z zgoraj opisanimi nameni obdelave in predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Kako so moji podatki zavarovani v kolikor sodelujem v nagradni igri?

Ob sodelovanju v nagradni igri soglašate z obdelavo poatkov za namene nagradne igre in z objavo vašega imena in priimka v objavi o nagrajencih na spletni strani in socialnih omrežjih

Kako bodo vaši osebni podatki zavarovani?

Za zavarovanje osebnih podatkov bomo uporabili organizacijske, tehnične in druge ustrezne postopke in ukrepe, da se prepreči nepooblaščen dostop ali uničenje podatkov, njihove spremembe ali izguba ter nepooblaščena obdelava.

Kaj lahko zahtevate od nas, da se prepričate, da so vaši osebni podatki pravilno zavarovani?

V vsakem trenutku imate pravico do vpogleda v osebne podatke, ki jih hranimo. V kolikor bi želeli izpis vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo in obdelujemo, nas kontaktirajte na info@evinalepotilnica.si. Na voljo smo vam tudi za vse informacije v zvezi z načinom obdelave. Nadalje smete od nas zahtevati, da se vaši netočni osebni podatki popravijo ali dopolnijo. Kadarkoli imate pravico zahtevati trajno ali začasno prenehanje uporabe vaših osebnih podatkov.Prav tako imate pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS, če menite, da je pri obdelavi vaših osebnih podatkov prišlo do kršitve določb merodajnega prava. Osebni podatki, ki jih z nami delite preko socialnih medijev, kot so Facebook ali Instagram, so podvrženi te politiki varstva osebnih podatkov. V kolikor ste stari manj kot 16 let morate o naši Politiki varstva osebnih podatkov obvestiti starša ali skrbnika, ki mora pred registracijo ali oddajo naročila soglašati z zgoraj navedenimi pogoji uporabe osebnih podatkov. Vsa vprašanja in vse navedene zahteve v zvezi z uveljavljanjem pravic, ki vam pripadajo na podlagi nacionalnih predpisov in prava EU, lahko naslovite v pisni obliki na Evina lepotilnica, Eva Centrih s.p., po pošti na naslov Agrokombinatska 13c, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na info@evinalepotilnica.si

Ob nakupu izdelkov nad 50€ je poštnina brezplačna.