OSNOVNI PAKET: Interpretacija rojstne karte

OSNOVNI PAKET: Interpretacija rojstne karte

49,99 

OPIS:
– cena vključuje izris vaše Astrološke natalne karte

– izpis in opis kaj ste v Ascendentu (podznak)
– izpis kje imate Descendent (kakšne ljudi privlačite v vaše življenje – partnerje in poslovne partnerje)

– izpis posameznih planetov: v katerih znamenjih in hišah imate Sonce, Luno, Merkur, Venero, Mars, Jupiter in transaturnovce
– dodatna razlaga kaj konkretno pomeni za vas v katerem znamenju in hiši imate Luno ter Sonce (osebna planeta)
– osnovna razlaga planetov, ki so v aspektu v vaši karti (kako se to kaže v vašem življenju)

– izpis kje so Lunina sečišča in razlaga le teh

POMEMBNO: ob naročilu OSNOVNI PAKET – dodatek: Vaša osebnost glede na kombinacijo Sonca in Lune spodaj NUJNO vpišite: datum rojstva, točno uro rojstva in kraj rojstva (brez tega napoved ni mogoča -zato najbolje, da pred oddajo naročila preverite v rojstnem listu, da imate zagotovo točne podatke ter email na katerega želite prejeti karto. Primer: 01.01.1990, 16:08, Ljubljana)

 

Product total
Options total
Grand total
Kategorija:

Deli s prijatelji

Dnevno na Instagramu dobivam vprašanja, če lahko preverim kaj ste vi ali vaši bližnji v podznaku, kje imate Luno, Venero in ostale planete. Zato sem se odločila, da ponudim Osnovni paket astrologije, kjer dobite izpis vaših osebnih planetov v najkasneje 72 urah po oddaji naročila na email (v primeru, da je vikend ali praznik karto prejemete v največ petih dneh po oddaji naročila). Vsaka astrološka karta je izdelana individualno in samo za vas, za to pa je potreben čas in koncentracija pri izdelavi.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

1. Za koliko oseb lahko naredite interpretacijo?
En nakup OSNOVNI PAKET: Interpretacija rojstne karte velja samo za eno osebo. V primeru, da bi želeli preveriti osebne planete še za vaše najbližje, je potrebno opraviti nov nakup.

2. Nekaj let nazaj sem spremenila ime in priimek. Katero ime oz priimek posredujem (rojstno) ali to kar sem “zdaj”?
Ime pravzaprav ni pomembno za samo interpretacijo. Pomemben je kraj rojstva, datum ter ura rojstva. Po domače: V času vašega rojstva je bil Mars nekje na nebu, Luna nekje … in to je energija, s katero vi delujete. Ime in priimek pri tem nimata vloge.

3. Približno vem kdaj sem rojena, vem da okoli “sedmih zjutraj”. Je to dovolj?
Za izdelavo astrološke natalne karte potrebujem točno uro rojstva (do minute natančno, tega ne morem dovolj poudariti). V nasprotnem primeru interpretacija ne bo prava, tako da pred oddajo naročila 2x preverite, da ste zapisali pravilen datum

4. Pri oddaji naročila sem se zmotila pri navedbi datuma ali ure. Kaj sedaj?
Ko opazite napako, jo nemudoma sporočite na info@evinalepotilnica.si. V kolikor Astrološka natalna karta še ni bila poslana, ni problema, se samo popravi napaka. V kolikor pa ste astrološko natalno karto že prejeli in je bila napaka narejena na vaši strani, je žal potrebno opraviti nov nakup, saj je bilo naročilo že obdelano, s tem pa vložen trud in čas v izdelavo karte.

5. Astrološko karto bi rada podarila prijateljici/fantu. Kako postopati v tem primeru?
Normalo oddajte naročilo oz dajte izdelek v košarico. V tretjem koraku (ko boste napisali svoje podatke za dostavo pod opombe zapišite Komu podarjate astrološko karto ter njegove podatke. Se pravi: ime, priimek, datum, ura ter kraj rojstva s pripisom DARILO ZA FANTA/PRIJATELJICO). Ne pozabite tudi pripisati ali naj pošljem astrološko karto na vaš ali obdarovančev email).

6. Kam in kdaj prejmem izdelek oziroma Astrološko natalno karto?
Karto boste v roku petih dni po oddaji naročila prejeli na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob izpolnitvi vaših podatkov.

*cena tega paketa NE vključuje napovedi prihodnosti in osebne prognoze. Vaš Osnovni izris karte z osebnimi planeti bo poslan preko elektronske pošte na treh A4 format listih, v roku petih dni po oddaji naročila.
*O meni: Sem certificirana astrologinja. Leta 2023 sem pridobila Certifikat iz Osnove astrologije -Interpretacija rojstne karte. Svoje znanje pa nadgrajujem v astrološki šoli in sem v postopku učenja in pridobivanja Certifikata 2.

Ob nakupu izdelkov nad 50€ je poštnina brezplačna.