OSNOVNI PAKET – dodatek: Vaša osebnost glede na kombinacijo Sonca in Lune

OSNOVNI PAKET – dodatek: Vaša osebnost glede na kombinacijo Sonca in Lune

29,99 

OPIS:
Sončevo znamenje
opisuje našo osebnost, notranji jaz, vitalno energijo, voljo, cilje ter zavedanje samega sebe. Skozi položaj Sonca lahko razberemo, kako se kot posamezniki, s svojimi željami in potrebami prilagajamo in odzivamo na vse vplive iz okolice ter kako izražamo svoje notranje potenciale. Lunino znamenje v osebnem horoskopu predstavlja naša čustva, domače življenje, naš nezavedni jaz. Položaj Lune opisuje, kako se odzivamo na podzavestnem in intuitivnem nivoju.

Pomembno je, da pri interpretaciji uskladiš eno in drugo znamenje, saj na ta način dobimo globji vpogled v našo osebnost. Osnovni paket – dodatek je namenjen vsem, ki si želite izvedeti več o vas – torej kako kombinacija Sonca in Lune vpliva na vašo osebnost (služi naj kot dodatek pri Osnovnem paketu). Astrološko teorijo prepustite meni, vi pa uživajte v čarih astrologije. Za vas bom v roku 72 ur po oddaji naročila pripravila individualno interpretacijo, ki je napisana jasno in razumljivo (torej ne v astrološčini), ampak “po domače”.

POMEMBNO: ob naročilu OSNOVNI PAKET – dodatek: Vaša osebnost glede na kombinacijo Sonca in Lune spodaj NUJNO vpišite: datum rojstva, točno uro rojstva in kraj rojstva (brez tega napoved ni mogoča -zato najbolje, da pred oddajo naročila preverite v rojstnem listu, da imate zagotovo točne podatke ter email na katerega želite prejeti karto. Primer: 01.01.1990, 16:08, Ljubljana)

Product total
Options total
Grand total
Kategorija:

Deli s prijatelji

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

1. Nimam (še) Osnovega paketa. Ali lahko kupim Osnovni paket – dodatek?
Osnovni paket – dodatek je namenjen kot dodaten, globji vpogled v vašo karto in vašo osebnost kdo ste, kakšne so vaše želje in potrebe. Namenjen je kot dopolnitev Osnovnega paketa, zato priporočam, da v kolikor se odločate med Osnovnim paketom in Osnovnim paketom – dodatek raje potem izberete Osnovni paket.

2. Vseeno bi želela Osnovni paket – dodatek. Ga bom razumela v kolikor nimam Osnovega paketa? V čem se razlikuje en in drug paket?
Seveda. Interpretacija je napisana jasno in razumljivo, da jo razume vsak brez kančka znanja astrologije. Od Osnovega paketa se razlikuje v tem, da je napisan le na enem A4 formatu, medtem ko je Osnovni paket na treh do štirih straneh ter je bolj poglobljen.

2. Za koliko oseb lahko naredite interpretacijo?
En nakup velja samo za eno osebo. V primeru, da bi želeli preveriti osebne planete še za vaše najbližje, je potrebno opraviti nov nakup.

3. Nekaj let nazaj sem spremenila ime in priimek. Katero ime oz priimek posredujem (rojstno) ali to kar sem “zdaj”?
Ime pravzaprav ni pomembno za samo interpretacijo. Pomemben je kraj rojstva, datum ter ura rojstva. Po domače: V času vašega rojstva je bil Mars nekje na nebu, Luna nekje … in to je energija, s katero vi delujete. Ime in priimek pri tem nimata vloge.

4. Približno vem kdaj sem rojena, vem da okoli “sedmih zjutraj”. Je to dovolj?
Za izdelavo astrološke natalne karte potrebujem točno uro rojstva (do minute natančno, tega ne morem dovolj poudariti). V nasprotnem primeru interpretacija ne bo prava, tako da pred oddajo naročila 2x preverite, da ste zapisali pravilen datum

5. Pri oddaji naročila sem se zmotila pri navedbi datuma ali ure. Kaj sedaj?
Ko opazite napako, jo nemudoma sporočite na info@evinalepotilnica.si. V kolikor Astrološka natalna karta še ni bila poslana, ni problema, se samo popravi napaka. V kolikor pa ste astrološko natalno karto že prejeli in je bila napaka narejena na vaši strani, je žal potrebno opraviti nov nakup, saj je bilo naročilo že obdelano, s tem pa vložen trud in čas v izdelavo karte.

6. Astrološko karto bi rada podarila prijateljici/fantu. Kako postopati v tem primeru?
Normalo oddajte naročilo oz dajte izdelek v košarico. V tretjem koraku (ko boste napisali svoje podatke za dostavo pod opombe zapišite Komu podarjate astrološko karto ter njegove podatke. Se pravi: ime, priimek, datum, ura ter kraj rojstva s pripisom DARILO ZA FANTA/PRIJATELJICO). Ne pozabite tudi pripisati ali naj pošljem astrološko karto na vaš ali obdarovančev email).

7. Kam in kdaj prejmem izdelek oziroma Astrološko natalno karto?
Karto boste v roku 72 ur po oddaji naročila prejeli na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob izpolnitvi vaših podatkov.

*cena tega paketa NE vključuje napovedi prihodnosti in osebne prognoze. Vaš Osnovni izris karte z osebnimi planeti bo poslan preko elektronske pošte na treh A4 format listih, v roku 72 ur po oddaji naročila.
*O meni: Sem certificirana astrologinja. Leta 2023 sem pridobila Certifikat iz Osnove astrologije -Interpretacija rojstne karte. Svoje znanje pa nadgrajujem v astrološki šoli in sem v postopku učenja in pridobivanja Certifikata 2.

Ob nakupu izdelkov nad 50€ je poštnina brezplačna.